BURDUR / ÇELTİKÇİ - Şehit Hüseyin Mertoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Bayramlaşmanın Öneminin kavratılması için okulumuz öğretmenleriyle öğrencilerimiz Bayram tatili öncesi kolonya ve şekerle bayramlaştılar.

Nis

Ramazan süslemesi yarışmasında kazan sınıf futbol topu ile ödüllendirildi.

Nis

Ramazan Ayı'nın öneminin anlaşılması için Sınıflarda Ramazan süslemesi yarışması sonuçlandı.

Nis

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif AKALAN okulumuz öğretmenlerinin Kadınlar Gününü karanfille kutladı.

Nis

Okulumuzda uygulanan ''Kariyer Günleri ''projemize İlçe Müftümüz İsa TOPUZ konuk oldu. Öğrencilerimize mesleğini tanıttı.

Nis

Okulumuzda Kuran dersleri yalnızca sınıflarda değil mescidde de uygulanıyor.

Nis

İlçemiz Müftülüğü tarafından okulumuz öğrencilerine bayram harçlığı dağıtıldı.

Şbt

Öğrencilerin doğayı korumayı ve ağaç dikiminin önemini kavramaları, daha duyarlı insan olmaları için yapılan faaliyet.

Şbt

S.D.Ü. Prof. Dr. Zeynep Banu SEYDİM bilim ve sağlıklı beslenme alanında farkındalığı arttırmak amacıyla öğrencilere prebiyotik gıdaları tanıttı.

Ara

BESTE PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÇEVREMİ TEMİZ TUTUYORUM ÇALIŞMASI ADI ALTINDA OKUL BAHÇESİNİ TEMİZLEDİLER.

Ara

İlçemizde BESTE Projesi kapsamında düzenlenen güreş müsabakalarında okulumuz öğrencisi Osman Özer ve Hilmi Yılmaz kendi katagorilerinde birinci olmuşlardır.

Öğrencilerimizin çalışmalarından görüntüler.