BURDUR / ÇELTİKÇİ - Şehit Hüseyin Mertoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Şehit Hüseyin Mertoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Cami Mahallesi Özgür Sokak No1 Çeltikçi/BURDUR
Vizyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak; Üniversitelerimizin bütün fakültelerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek; İslâm dininin inançları, gerekesimleri, ibadet ve ahlâk esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatan ve her mesleği (doktor mühendis öğretmen ) vb. bir çok alanda niteli bireyler yetiştirmektir. Bununla birlikte Türk Milli Eğitiminin amaçlarını benimsemiş donanımlı, değişime ve gelişime açık, insanlığa yararlı, örnek ve önder bireyler yetiştirmek doğru dini bilgiler ve çağın gerektirdiği becerilerle donanmış bireyler yetiştiren, toplumun sağlıklı dini değerleri edinmesini sağlayan bir eğitim kurumu olmaktır. Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Bu yola sabırla, tahammülle, ibadet aşk ve vecdiyle girdik ve devam etme azmindeyiz. HARUN POLAT Okul Müdür V.
Misyon
“EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE…” Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle barışık birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için burdayız.
bocce küçükler erkek il 1. dart yıldız kızlar il 3. dart yıldız erkekler il 1.
Ulaşım
oldukça kolaydır. Burdur merkeze 30 km Bucak ilçesine 10 km uzaklıkta her 20 dakikandan bir otobüs seferleri mevcuttur.
Çeltikçi merkez cami mahsi
35 km-1 km